Πέντε μύθοι για τις επιθεωρήσεις στο σπίτι

Πολλοί αγοραστές δεν γνωρίζουν τι να περιμένουν από μια επιθεώρηση ή τι να κάνουν με τα αποτελέσματα. Για να διαχωρίσετε το γεγονός από τη μυθοπλασία, εδώ είναι πέντε μεγάλες παρανοήσεις σχετικά με τις επιθεωρήσεις στο σπίτι:

Μύθος 1: Όλοι οι επιθεωρητές και οι επιθεωρήσεις στο σπίτι είναι σχεδόν οι ίδιοι.

Η Αλήθεια: Μόνο τρεις επαρχίες – Π.Χ., Αλμπέρτα και Σασκάτσουαν, επί του παρόντος, παρέχουν άδεια στους επιθεωρητές σπιτιού και ακόμη και αυτές οι τρεις δεν χρειάζονται πολύ εκπαίδευση. Υπάρχουν παραλλαγές στην ποιότητα της υπηρεσίας που θα λάβετε από κάθε επιθεωρητή και μια άδεια δεν εξασφαλίζει επαγγελματικό έλεγχο. Η σύγκριση επιθεωρητών σπιτιού μπορεί να είναι δύσκολη και πρέπει να εκτελέσετε τη δική σας επιμέλεια για να προστατεύσετε τα ενδιαφέροντά σας!

Μύθος 2: Οι επιθεωρητές θα βρουν τα πάντα λάθος με μια ιδιοκτησία.

The Truth: Οι οικιακοί επιθεωρητές αναζητούν δαπανηρά προβλήματα με τα βασικά εξαρτήματα του σπιτιού, όπως τα καλύμματα οροφής, τη δομή, τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης, τη μόνωση, τα ηλεκτρικά και τα υδραυλικά συστήματα. Η επιθεώρηση στο σπίτι δεν είναι τεχνικά εξαντλητική. Οι επιθεωρητές προσφέρουν μια άποψη για τη συνολική κατάσταση ενός σπιτιού, δεν εξετάζουν τις μικρές ή καλλυντικές λεπτομέρειες και δεν μπορούν πάντα να προβλέψουν αστοχίες, ειδικά εάν δεν υπάρχουν ορατά ελαττώματα ή ελλείψεις.

Μύθος 3: Οι επιθεωρητές θα «περάσουν» ή θα «αποτύχουν» σε ένα σπίτι.

Η αλήθεια: Οι επιθεωρητές αναφέρουν τις υπάρχουσες συνθήκες σε ένα σπίτι και εναπόκειται στον αγοραστή να αποφασίσει εάν θέλει να προχωρήσει στην πώληση. Οι επιθεωρητές σπιτιού δεν πρέπει να σχολιάσουν την τιμή ή να προτείνουν στον πελάτη να αγοράσει ή να τρέξει.

Μύθος 4: Οι επιθεωρητές παρέχουν επισκευές ή αναφέρουν κόστος επισκευής.

Η αλήθεια: Οι επιθεωρητές δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την επιθεώρηση στο σπίτι ως όχημα για να αποκτήσουν άλλες εργασίες στο ακίνητο. Οι επαγγελματίες επιθεωρητές σπιτιού δεν πραγματοποιούν επισκευές και οι εκτιμήσεις κόστους του πάρκου μπάλας προσφέρονται μόνο ως σημείο συζήτησης ή ως ευγένεια.
If you enjoyed this write-up and you would certainly like to receive more details relating to κτεο kindly visit the web site.
Μόνο έως ότου ένα εξειδικευμένο άτομο που είναι εξοπλισμένο και πρόθυμο να προσφέρει επισκευές, έχει φτάσει με συμφωνημένο κόστος και μέσα με έναν πελάτη, δεν μπορεί να προσφερθεί προσφορά.

Μύθος 5: Οι επιθεωρήσεις στο σπίτι κοστίζουν περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε.

Η αλήθεια: Με τις μέσες τιμές των κατοικιών να αυξάνονται, μια επαγγελματική επιθεώρηση σπιτιού είναι μια εξαιρετική τιμή που κοστίζει λιγότερο από το ένα δέκατο του ποσοστού της ζητούμενης τιμής. Η φήμη και το επίπεδο εμπειρίας ενός οικιακού επιθεωρητή καθορίζουν πάντα το αποτέλεσμα μιας επιθεώρησης και όχι την τιμή. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού ανακαλύπτουν πολύ αργά ότι η προσπάθεια εξοικονόμησης 50 έως 100 $ σε μια επιθεώρηση σπιτιού μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή αναφορά.

Αυτές και άλλες παρανοήσεις εξακολουθούν να υφίστανται επειδή οι άνθρωποι αγοράζουν σπίτια τόσο σπάνια και δεν γνωρίζουν ούτε κατανοούν τη διαδικασία. Η πρόσληψη επιθεωρητή είναι πολύ πιο δύσκολη από την απόκτηση πολλών άλλων υπηρεσιών, οπότε πρέπει να κάνετε την εργασία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *